Klantbeoordeling 4,6/5
Fiets 100% rijklaar bezorgd
3.500m2 showroom
Eigen werkplaats
 • Klantbeoordeling 4,6/5
 • Fiets 100% rijklaar bezorgd
 • 2500m2 showroom

Welke electrische fiets komt het beste uit de test

Eerder schreven wij al een artikel over het vinden van de beste elektrische fiets, iets wat een flinke klus is en voor eenieder verschillend. Afgelopen periode heeft NU.nl en de Consumentenbond onderzoek gedaan naar de beste elektrische fiets. Benieuwd welke er als beste uit de test is gekomen?

Elektrische fietsen zijn erg populair, zeker tijdens de coronacrisis waren ze niet aan de slepen. Ook nu is er nog een schaars aanbod aan elektrische fietsen. Steeds meer mensen nemen de stap, om het landschap te verkennen op een elektrische fiets. Met een elektrische fiets leg je uiteraard eenvoudig langere afstanden af, en bepaal je zelf hoe je de fiets instelt.

De consumentenbond test e-bikes op onder meer elektrische ondersteuning, actieradius, bediening en uitrustig van de fiets. In totaal zijn er ruim 540 elektrische fietsen getest. De e-bike van CUBE komt als beste uit de test! Een goedkoper alternatief is een fiets van Pegasus. Bent u benieuwd wat nu zo bijzonder is aan de CUBE Touring Hybrid Exc 625? Kom dan een proefrit maken in onze vestiging! FRS Fietsen heeft verschillende maten op voorraad let op de voorraad is zeer beperkt !!!

De CUBE Touring Hybrid Exc 625 is een elektrische fiets die zeer geschikt is voor zowel woon-werkverkeer als langere afstanden. Hij staat bekend om zijn krachtige motor en fietst licht en soepel. Daarnaast beschikt hij over een accu van 625 Wh waardoor je een behoorlijke fietstocht kunt fietsen! De derailleurversnelling met twaalf versnellingen voelt sportief aan. Schakelen gaat daardoor ook zeer soepel en snel. De accu is verscholen in het frame van de e-bike.

Een iets lager geprijsde e-bike is de Pegasus Siena E7F Plus. Deze e-bike beschikt over een iets lichtere accu van 400 of 500 Wh, maar voelt nog steeds zeer prettig en natuurlijk aan. De accu vind je achter op de fiets. De e-bike beschikt over zeven naafversnellingen, dit schakelt iets minder sportief, maar brengt wel minder onderhoud met zich mee. De kettingkast van deze e-bike is namelijk dicht. Wil je graag veel heuvels trotseren? Dan is de CUBE Touring Hybrid Exc 625 een geschikter model, door de krachtige motor 65N beklim je heuvels net wat prettiger dan met de Pegasus Siena E7F Plus e-bike, vanwege de 50N motor. 

Neem snel een kijkje bij ons in de vestiging of bestel eenvoudig de CUBE Touring Hybrid of Pegasus Siena E7F Plus online! 

 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09.00 - 18.00 uur
  Woensdag09.00 - 18.00 uur
  Donderdag09.00 - 18.00 uur
  Vrijdag09.00 - 18.00 uur
  Zaterdag09.00 - 17.00 uur
  ZondagGesloten

  Contact

  FRS Fietsen
  Ter steeghe ring 1
  3331 LX Zwijndrecht Zuid Holland
  078 612 3300
  info@frsfietsen.nl
  KvK : 62753827
  BTW : NL854944060.B01
  Volg ons ook op social media
  Sluiten

  Inloggen

  Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

  Nog niet ingelogd

  Emailadres
  Wachtwoord
  Inloggen
  Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten