Cube fietsen

Cube fietsen

Ruim assortiment Cube fietsen

Alle Cube fietsen bij FRS altijd scherp geprijsd. De fiets kan direct mee vanuit onze fysieke winkel. Tijdens de verkoop verrichten wij altijd een gratis fietsmeting en tevens bieden wij een compleet accessoires aanbod van onder andere Cube en RFR. Hierdoor gaat u altijd met een fiets die perfect op maat en helemaal compleet afgemonteerd is naar huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 184

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 184

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Cube Fietsen

De fietsen staan bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bepaalde modellen zijn dan ook nu nog toonaangevend binnen de fietswereld.

Cube Racefietsen

Zo zijn bijvoorbeeld alle racefietsen van Cube uitstekende kwaliteit tegen een bjizonder lage prijs. Modellen als de Cube Attain zijn voor alle beginnende wielrenners interesaant dankzij de toegankelijk geometrie in combinatie met de mooie afmontage.

Cube Mountainbike

Zodra we kijken naar de oorsprong van Cube komen we snel uit bij de mountainbikes van Cube. Dankzij het enorm brede assortiment is er  voor iedereen een bijpassende Cube. Met instapmodelle vanaf €500 t/m €800 en voor de echte racers onder ons modellen boven de €3000. Cube heeft voor iedere rit de jiuste fiets tegen een scherpe prijs.

Naast de Race en Mountainbike fietsen heeft Cube ook een breed scala aan E-bikeshybride fietsen en zelfs kinderfietsen!