FRS Fietsen - Dé e-bike specialist

Laden...

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische fiets of e-bike ben je op zoek naar FRS Fietsen! Tellen we de elektrische stadsfietsen, elektrische transportfietsen, elektrische hybridefietsenelektrische mountainbikes en elektrische racefietsen bij elkaar op, kunnen wij enorm veel elektrische fietsen leveren. Omdat wij van kwaliteit houden hebben wij elektrische fietsen in ons assortiment van Batavus, Cannondale, Cortina, Cube, Giant, Scott, Sparta en Trek zijn. Breng eens een bezoek aan onze winkel, ervaar het gemak van een elektrische fiets en laat je door ons adviseren.

GA DIRECT NAAR ONZE ELEKTRISCHE FIETSEN ⇨

Voor een E-bike moet u bij de specialist zijn!
De elektrische fiets is de perfecte fiets wanneer je graag comfortabel fietst en op zoek bent naar extra ondersteuning. Dit maakt een elektrische fiets extra geschikt als je lange afstanden voor het woon-werkverkeer rijdt, met de kinderen boodschappen gaat doen of je niet meer over de kracht beschikt om met fiets zonder motor tegen de wind in te fietsen. Daarnaast zijn e-bikes goed voor de gezondheid én je portemonnee omdat je de auto vaker kan laten staan. De goedkoopste elektrische fiets is bij ons al verkrijgbaar voor €999,-.

Elektrische mountainbikes van Cannondale, Cube, Scott en Trek 
Een e-bikespecialist zonder elektrische mountainbikes? Dat bestaat niet! De elektrische mountainbikes, oftewel e-mtb of e-mountainbike, wordt steeds populairder in Nederland. Deze positieve groei willen wij stimuleren door de beste modellen in ons assortiment te hebben. Daarom kun je bij ons terecht voor ruim 50 verschillende elektrische mountainbikes van Cannondale, Cube, Scott en Trek. 

Zoek je geen elektrische fiets? FRS Fietsen is ook racefietsspecialist en mountainbikespecialist!

Uw nieuwe E-bike liever in de winkel kopen?
Een elektrische fiets is een enorm aankoop. Naast het financiële aspect krijg je ook nog de keuze tussen verschillende merken, typen en modellen waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daar zijn ons van bewust en daarom nodigen we je uit om bij ons in de bikestore langst te komen zodat wij je kunnen adviseren in de zoektocht naar de fiets die aan al je wensen voldoet. Met 2500m² aan fietsen, enthousiaste- en vakbekwame experts en goede koffie helpen wij je met het zoeken naar de e-bike die voor jou gemaakt is. Kom je een testritje maken?