Klantbeoordeling 4,6/5
Fiets 100% rijklaar bezorgd
3.500m2 showroom
Eigen werkplaats
 • Klantbeoordeling 4,6/5
 • Fiets 100% rijklaar bezorgd
 • 2500m2 showroom

Je nieuwe fiets verzekeren

Na het aanschaffen van een nieuwe fiets is het belangrijk om na te denken over het verzekeren van je nieuwe aankoop. Je kunt fietsen bij verschillende verzekeraars verzekeren, het team van FRS-fietsen zet de bekendste voor jou op een rijtje! In de winkel kun je, je bij ons verzekeren bij ANWB, ENRA en Kingpolis.

Allianz

Bij Allianz kun je kiezen voor twee opties. Het verzekeren van je fiets met 3-jarige dekking, waarbij diefstal en juridische hulp gedekt is, schade en pechhulp en voor e-bikes een verlengde accu garantie mogelijk is. Verzekeren kan vanaf €67 voor drie jaar.

Ook is er de optie om te kiezen voor een doorlopende fietsverzekering, diefstal en juridische hulp is gedekt en schade en pechhulp is optioneel. Je verzekert minimaal één jaar en je kunt maandelijks of jaarlijks betalen. Verzekeren kan vanaf €2,08 per maand.

ANWB

Bij ANWB heb je ook de keuze uit twee opties. Een Blijven Fietsen Fietsverzekering, welke dagelijks opzegbaar is, waarbij je tot 5 jaar het aankoopbedrag terugkrijgt bij diefstal, beschadiging, rechtsbijstand en ongevallen verzekerd zijn en 24/7 pechhulp in Nederland en België.

Naast de Blijven Fietsen fietsverzekering kun je ook kiezen voor een aflopende fietsverzekering. Hierbij ben je verzekerd voor 3 of 5 jaar, krijg je tot 3 jaar je aankoopbedrag terug bij diefstal en ben je verzekerd bij beschadiging, rechtsbijstand en ongevallen.  

Je kunt voor beide verzekeringen eenvoudig online via de website van ANWB je premie berekenen.

Univé

Bij Univé kun je, je fiets verzekeren. Het hangt van het type fiets af wat de maandelijkse kosten zijn. Een elektrische fiets verzeker je vanaf €3,45 per maand. Een stadsfiets verzeker je vanaf €2,02 per maand en een racefiets/mountainbike verzeker je vanaf €2,02 per maand. Hierin ben je verzekerd tegen diefstal en schade, krijg je tot 3 jaar de aankoopprijs terug en kun je gebruik maken van de gratis pechhulp onderweg (bij elektrische fietsen). Aanvullend kun je kiezen voor pechhulp en een ongevallendekking.

ENRA

Bij ENRA kun je alle soorten fietsen laten verzekeren. Je kiest zelf welke dekking je wenst, elke verzekering dekt standaard diefstal en gevolgschade door diefstal. Je kiest hierbij zelf aanvullende verzekeringen, zoals ongevallen en pechhulp. Bij ENRA kun je kiezen tussen drie soorten looptijden. De standaard keuze is een doorlopende fietsverzekering van minimaal één jaar. Je kunt er ook voor kiezen om een verzekering af te sluiten voor een vaste periode van drie of vijf jaar. Bij een looptijd van drie of vijf jaar voldoe je de premie in één keer, maar je ontvangt wel een korting!

Kingpolis

In de test van de consumentenbond voor de beste e-bike fietsverzekering van 2022, komt Kingpolis voor het 6de jaar op rij als beste uit de test! Je bent bij het afsluiten van een verzekering voor een fiets of e-bike gedekt voor diefstal + cascoschade, je betaalt geen eigen risico bij diefstal, 24/7 pechhulp binnen Europa en de looptijd is 36 maanden of doorlopend. Je kunt via de website van Kingpolis eenvoudig je premie berekenen.

Verzeker je, je liever via een andere partij? Online kun je onder andere bij centraal beheer en Rabobank verzekeren. Je kunt direct je premie berekenen en kiezen waarvoor je verzekerd wil zijn. Voor overige vragen helpt het team van FRS fietsen je graag verder! Breng een bezoek aan onze winkel of neem contact met ons op via e-mail: info@frsfietsen.nl

 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09.00 - 18.00 uur
  Woensdag09.00 - 18.00 uur
  Donderdag09.00 - 18.00 uur
  Vrijdag09.00 - 18.00 uur
  Zaterdag09.00 - 17.00 uur
  ZondagGesloten

  Contact

  FRS Fietsen
  Ter steeghe ring 1
  3331 LX Zwijndrecht Zuid Holland
  078 612 3300
  info@frsfietsen.nl
  KvK : 62753827
  BTW : NL854944060.B01
  Volg ons ook op social media
  Sluiten

  Inloggen

  Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

  Nog niet ingelogd

  Emailadres
  Wachtwoord
  Inloggen
  Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten