Elektrische Fietsen - Batavus

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische fietsen

De elektrische fiets / e-bike is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit omdat de elektrische het perfecte vervoersmiddel is voor woon-werkverkeer, het rijden van tourtochten, het fietsen van lange afstanden en fietsen op het moment dat dit op een normale fiets moeilijker wordt. Met ruim 500 modellen in ons assortiment zijn wij er zeker van dat wij de elektrische-fiets kunnen aanbieden die bij jou past.
Je kunt bij ons terecht voor: 

  • Elektrische stadsfietsen
  • Elektrische hybridefietsen 
  • Elektrische transportfietsen
  • Elektrische mountainbikes
  • Speed pedelecs

Een E-bike kopen

Elektrische fietsen, of e-bikes, stijgen nog steeds in populariteit en worden veel verkocht. Naast de voordelen dat je sneller op je werk bent, de boodschappen minder zwaar aanvoelen en je trapondersteuning krijgt levert een e-bike ook een positieve bijdrage aan je gezondheid en portemonnee.  Je kunt namelijk vaker gebruik maken van de fiets voor ritten waarvoor je voorheen de auto of het openbaar vervoer gebruikt zou hebben. Er zijn veel varianten waardoor we je graag uitnodigen bij ons in de fietsenwinkel zodat wij deze verschillen kunnen toelichten, laten zien en laten ervaren. Zo kunnen wij informatie geven over het type motor, de actieradius en de positie van de motor.

Ook is er een nieuw segment, namelijk de speed pedelecs. Deze fietsen gaan een stuk harder dan de normale e-bikes. Een speciale helm en verzekering zijn dan ook verplicht bij deze fietsen. In de winkel lichten wij dit graag toe. Een mooi voorbeeld van deze fietsen is de mooie Stromer lijn. Deze zijn uitermate geschikt voor woonwerk. In een mum van tijd rijdt u van Zwijndrecht naar Rotterdam tewijl u de files voorbij fietst.

Verschillende merken Elektrische fietsen


Over Batavus

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken.

Blijven innoveren

Zoals onze Aerflow componenten, die niet alleen stilistisch innovatief zijn, maar ook vanuit bijvoorbeeld veiligheidsoogpunt. Met het Aerflow voor- en achterlicht ben je bijvoorbeeld nóg beter zichtbaar, doordat het licht ook vanaf de zijkant te zien is. Of de brug die we sloegen tussen jongeren en elektrische fietsen, met de ontwikkeling van de Batavus Razer. Met deze e-bike werd Batavus beloond met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en bovendien kreeg hij de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit. Deze elektrische fiets is buitengewoon geschikt voor woon-werkverkeer.

Daarnaast besteden we veel zorg aan de onovertroffen geometrie van Batavus. De Batavus Ergo Matic stuurpen, waarmee je gemakkelijk met de hand het stuur verstelt en aanpast aan jouw ideale zithouding, is hier een goed voorbeeld van.

Milieuvriendelijk

Batavus is milieubewust met een uniek, eco-vriendelijk lakprocedé in de eigen lakkerij. Deze heeft een eigen waterzuiveringsinstallatie en we maken uitsluitend gebruik van lakken op waterbasis.

Fun design en hoogwaardige materialen

Typerend voor Batavus is ook het vooruitstrevende en vlotte design, variërend van trendy tot traditioneel, van stoer tot elegant en van functioneel tot sportief. Elke Batavus fiets kenmerkt zich door toepassing van hoogwaardige materialen en de montage van kwaliteitsonderdelen. Van de kleinste kinderfiets tot het topmodel van de e-bikes. Een vakbekwame verkoop en service zijn gewaarborgd via een samenwerking met een landelijk netwerk van kwalitatieve fietsdealers.

Voor elk moment en iedereen is er een Batavus. Samen uit. Samen thuis.