Elektrische Fietsen - Cortina

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische fietsen

De elektrische fiets / e-bike is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit omdat de elektrische het perfecte vervoersmiddel is voor woon-werkverkeer, het rijden van tourtochten, het fietsen van lange afstanden en fietsen op het moment dat dit op een normale fiets moeilijker wordt. Met ruim 500 modellen in ons assortiment zijn wij er zeker van dat wij de elektrische-fiets kunnen aanbieden die bij jou past.
Je kunt bij ons terecht voor: 

  • Elektrische stadsfietsen
  • Elektrische hybridefietsen 
  • Elektrische transportfietsen
  • Elektrische mountainbikes
  • Speed pedelecs

Een E-bike kopen

Elektrische fietsen, of e-bikes, stijgen nog steeds in populariteit en worden veel verkocht. Naast de voordelen dat je sneller op je werk bent, de boodschappen minder zwaar aanvoelen en je trapondersteuning krijgt levert een e-bike ook een positieve bijdrage aan je gezondheid en portemonnee.  Je kunt namelijk vaker gebruik maken van de fiets voor ritten waarvoor je voorheen de auto of het openbaar vervoer gebruikt zou hebben. Er zijn veel varianten waardoor we je graag uitnodigen bij ons in de fietsenwinkel zodat wij deze verschillen kunnen toelichten, laten zien en laten ervaren. Zo kunnen wij informatie geven over het type motor, de actieradius en de positie van de motor.

Ook is er een nieuw segment, namelijk de speed pedelecs. Deze fietsen gaan een stuk harder dan de normale e-bikes. Een speciale helm en verzekering zijn dan ook verplicht bij deze fietsen. In de winkel lichten wij dit graag toe. Een mooi voorbeeld van deze fietsen is de mooie Stromer lijn. Deze zijn uitermate geschikt voor woonwerk. In een mum van tijd rijdt u van Zwijndrecht naar Rotterdam tewijl u de files voorbij fietst.

Verschillende merken Elektrische fietsen


Ontdek de nieuwe collectie van Cortina

Sterk, betrouwbaar én mooi. Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. En mooi natuurlijk!  Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat.

Family

Kinderdagverblijf, werk en boodschappen; ouders vertrouwen elke dag op hun fiets voor het 'zware werk'. De Cortina family bikes zijn helemaal up for the task! Met een extra sterk frame, nieuw stuurslot, stevige dubbele standaard en een verlaagd frame met nog meer ruimte tussen zadel en stuur zodat je veilig op- en af kunt stappen. Dit jaar introduceren wij de Fiets van het Jaar 2019 als family-variant: de (E-)Common Family!

Transportfietsen

De Cortina Transport fietsen hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze zijn al jaren onverminderd populair. Maar dat betekent niet dat het Cortina-designteam stil zit! Ook dit jaar vind je weer gave nieuwe details op de Cortina Transportfietsen. De Transportfietsen zijn ongekent populair bij de school gaande jeugd.

Sportieve fietsen

Liefhebbers van design en gadgets kunnen niet om de sportieve fietsen van Cortina heen - met onder meer een beltdrive en USB-stuurpen - zijn dit echte eyecatchers. Deze supersnelle bikes doet mannen- én vrouwenharten sneller kloppen.