Elektrische Fietsen - Cube

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische fietsen

De elektrische fiets / e-bike is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit omdat de elektrische het perfecte vervoersmiddel is voor woon-werkverkeer, het rijden van tourtochten, het fietsen van lange afstanden en fietsen op het moment dat dit op een normale fiets moeilijker wordt. Met ruim 500 modellen in ons assortiment zijn wij er zeker van dat wij de elektrische-fiets kunnen aanbieden die bij jou past.
Je kunt bij ons terecht voor: 

  • Elektrische stadsfietsen
  • Elektrische hybridefietsen 
  • Elektrische transportfietsen
  • Elektrische mountainbikes
  • Speed pedelecs

Een E-bike kopen

Elektrische fietsen, of e-bikes, stijgen nog steeds in populariteit en worden veel verkocht. Naast de voordelen dat je sneller op je werk bent, de boodschappen minder zwaar aanvoelen en je trapondersteuning krijgt levert een e-bike ook een positieve bijdrage aan je gezondheid en portemonnee.  Je kunt namelijk vaker gebruik maken van de fiets voor ritten waarvoor je voorheen de auto of het openbaar vervoer gebruikt zou hebben. Er zijn veel varianten waardoor we je graag uitnodigen bij ons in de fietsenwinkel zodat wij deze verschillen kunnen toelichten, laten zien en laten ervaren. Zo kunnen wij informatie geven over het type motor, de actieradius en de positie van de motor.

Ook is er een nieuw segment, namelijk de speed pedelecs. Deze fietsen gaan een stuk harder dan de normale e-bikes. Een speciale helm en verzekering zijn dan ook verplicht bij deze fietsen. In de winkel lichten wij dit graag toe. Een mooi voorbeeld van deze fietsen is de mooie Stromer lijn. Deze zijn uitermate geschikt voor woonwerk. In een mum van tijd rijdt u van Zwijndrecht naar Rotterdam tewijl u de files voorbij fietst.

Verschillende merken Elektrische fietsen


Cube Bikes

Cube Bikes is een relatief jong merk, opgericht in 1993 door toenmalige student Marcus Purner. Marcus begon in zijn vaders meubelfabriek en heeft dit in rap tempo uitgebouwd. Momenteel is Cube met haar mountainbikes europees marktleider en zijn ze de grootste europese fietsproducent! Medio 2016 hebben zijn hun logistieke centrum met 7000m2 uitgebreid en deze meet nu totaal 15.200m2. Ze produceren alle fietsen in Waldershof (Duitsland) en distributeren nu jaarlijks zo een 600.000 fietsen. Cube bied een sterke prijs/kwaliteit verhouding, en blinkt uit met zijn moderne en kleurrijke designs. Ze bieden een breed scala van Trekking tot tijdritfiets en alles daartussen, met enkele technische herkenningen als C62 en C68 Carbon. Buiten de fietsen is er een ruim assortiment aan accesoires wat alles omvat op het gebied van kleding, tools, accesoires allemaal in de herkenbare cube style. Een grote stap in het succes op het sportieve vlak bij Cube met hun deelname aan de Tour de France in de zomer van 2017 met Team Wanty Group Robert. Wij hebben een groot deel van de collectie op voorraad staan. Mountainbikes, racefietsen, E-bikes en de mooie kinderfietsen van Cube. Kortom... FRS fietsen is uw Cube dealer in de Drechtsteden en ver daarbuiten.

Cube Mountainbikes

Hardtail Mountainbikes

Snel en dynamisch. Mountainbiken in z’n meest pure vorm, dat is wat rijden op een hardtail is. Iedere actie geeft een reactie. Direct, ongefilterd en efficiënt. En of je nu een gemoedelijke toertochtrijder bent, een afgetraind wedstrijdbeest of een onbevreesde avonturier, voor ieder type rijder en elk soort terrein hebben we een passend model.

Fullsuspension Mountainbikes

Niets kan op tegen de snelheid, de controle en het comfort van een dubbelgeveerde CUBE. Downhillers, cross-country racers, enduristen, trail-tijgers en Alpencrossers; de ingenieurs van Cube hebben fullies ontwikkeld voor iedere trail en elk avontuur.

Cube Racefietsen

Als je de lokroep van de weg niet langer kunt negeren, dan ben je klaar voor een racefiets van CUBE. Wát je ambities ook zijn – gewoon lekker toeren, pittig trainen met je fietsmaatjes of kopwerk doen in het peloton – wij hebben er een passende racefiets voor. En welke je ook neemt, je kunt er absoluut zeker van zijn dat de combinatie van gewicht, rijdynamiek en comfort precies goed is.

Cube kinderfietsen

Er is niets dat beter voor het zelfvertrouwen van een kind dan positieve ervaringen met fietsen. En omdat ze bij CUBE zelf ook kinderen hebben, hebben ze alle expertise toegepast om een kindercollectie samen te stellen, die vanaf de eerste meter een smile van oor tot oor garandeert, ongeacht de leeftijd en de fietservaring van de kleine berijder! Van het eerste voorzichtige ritje op twee wielen tot aan serieuze juniorenwedstrijden, in alle gevallen zijn de kids-bikes van voor- tot...

2-5 Jaar kleuterfietsen

De sensatie van het rollen op twee wielen in z’n puurste vorm. Hier begint het allemaal mee!

5+ Jaar kinderfietsen

Geen betere manier om jonge kinderen kennis te laten maken met de pret van het avontuur dat fietsen heet. En altijd met de zekerheid, dat dit de juiste fietsen zijn waarmee ze hun vaardigheden veilig kunnen ontwikkelen.