Elektrische Fietsen - Sparta

Laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische fietsen

De elektrische fiets / e-bike is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit omdat de elektrische het perfecte vervoersmiddel is voor woon-werkverkeer, het rijden van tourtochten, het fietsen van lange afstanden en fietsen op het moment dat dit op een normale fiets moeilijker wordt. Met ruim 500 modellen in ons assortiment zijn wij er zeker van dat wij de elektrische-fiets kunnen aanbieden die bij jou past.
Je kunt bij ons terecht voor: 

  • Elektrische stadsfietsen
  • Elektrische hybridefietsen 
  • Elektrische transportfietsen
  • Elektrische mountainbikes
  • Speed pedelecs

Een E-bike kopen

Elektrische fietsen, of e-bikes, stijgen nog steeds in populariteit en worden veel verkocht. Naast de voordelen dat je sneller op je werk bent, de boodschappen minder zwaar aanvoelen en je trapondersteuning krijgt levert een e-bike ook een positieve bijdrage aan je gezondheid en portemonnee.  Je kunt namelijk vaker gebruik maken van de fiets voor ritten waarvoor je voorheen de auto of het openbaar vervoer gebruikt zou hebben. Er zijn veel varianten waardoor we je graag uitnodigen bij ons in de fietsenwinkel zodat wij deze verschillen kunnen toelichten, laten zien en laten ervaren. Zo kunnen wij informatie geven over het type motor, de actieradius en de positie van de motor.

Ook is er een nieuw segment, namelijk de speed pedelecs. Deze fietsen gaan een stuk harder dan de normale e-bikes. Een speciale helm en verzekering zijn dan ook verplicht bij deze fietsen. In de winkel lichten wij dit graag toe. Een mooi voorbeeld van deze fietsen is de mooie Stromer lijn. Deze zijn uitermate geschikt voor woonwerk. In een mum van tijd rijdt u van Zwijndrecht naar Rotterdam tewijl u de files voorbij fietst.

Verschillende merken Elektrische fietsen