Fietsenwinkel Dordrecht

Fietsenwinkel in Dordrecht

FRS Fietsen is de fietsenwinkel van de Drechtsteden. De fietsenwinkel is gevestigd in Zwijndrecht naast Winkelcentrum Walburg, op een kwartier rijden van Dordrecht. Met 2500m² aan showroom is de winkel ook direct de grootste fietsenspeciaalzaak van de Drechtsteden. Als je een fietsenwinkel zoekt vlakbij Dordrecht met een groot assortiment, A-merken uit voorraad leverbaar en persoonlijk advies moet je aan de andere kant van het water zijn. Veel fietsfanaten uit Dordrecht hebben de weg naar FRS Fietsen, die ook wel de fietsspecialist van de Drechtsteden genoemd wordt, al gevonden. Mogen we jou ook verwelkomen?

Fiets kopen in Dordrecht
Wanneer je woonachtig bent in Dordrecht zijn alle openbare ruimten bereikbaar met de fiets. Je kunt vanaf elke wijk, of je nou in Dubbeldam, Stadspolders, Sterrenburg, het Land van Valk, Dubbeldam, Wielwijk, Crabbehoff of Krispijn woont, fietsen naar de binnenstad, de supermarkten, de sportverenigingen, het station of de natuurgebieden. Is jouw huidige fiets versleten of ben je gewoon toe aan een nieuw model? Dan kan het zijn dat je informatie aan het zoeken bent voor een nieuwe fiets. De fietsspecialist van de Drechtsteden biedt de volgende A-merken aan: Alpina, Batavus, Cannondale, Cortina, Cube, Giant, Scott, Sparta en Trek.

Bij ons is het mogelijk om een nieuwe fiets via de website te bestellen. Je kunt dan veilig betalen met iDeal en jouw nieuwe fiets wordt binnen enkele dagen in Dordrecht bezorgd. Het kan zijn dat je de fiets liever een keer in het echt wilt zien. Logisch! Kom dan gerust even langs bij ons in de showroom, waar onze specialisten jou van persoonlijk advies en een bakje koffie kunnen voorzien, waar je alle fietsen zelf kunt uitproberen. Ons ervaren en enthousiaste team kan je precies vertellen welke fiets voor jou gemaakt is.

In ons uitgebreide aanbod kun je kiezen uit een groot aanbod van A-merken tegen hele scherpe prijzen

Naast ons uitgebreide aanbod aan fietsen leveren wij ook alle kledingaccessoiresonderdelen en elektronica waarmee je de perfecte fietstocht kunt maken. Bij ons kun je ook terecht voor onderhoud of reparatie aan jouw fiets.