Fietsenwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Laden...

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht? Een fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment, topmerken op voorraad, uitstekende service én een prachtige locatie waar je zelfs een fiets kunt uitproberen? Kom dan eens langs bij FRS Fietsen in Zwijndrecht, vlakbij Hendrik-Ido-Ambacht! Je kunt ons vinden bij Winkelcentrum Walburg, op enkele minuten fietsen van Hendrik-Ido-Ambacht. 

Fiets kopen in Hendrik-Ido-Ambacht
Als je in Hendrik-Ido-Ambacht woont zijn alle facaliteiteiten op fietsafstand. Zo zijn de verschillende winkelcentra, recreatiegebied Sandelingen en het dichtstbijzijnde station van Zwijndrecht met de fiets te bereiken. Is jouw huidige fiets aan vervanging toe of bent je toe aan iets nieuws? Dan sta je wellicht op het punt om een nieuwe fiets te kopen. Wij bieden o.a. de volgende fietsmerken aan:  Alpina, Batavus, Cannondale, Cortina, Cube, Giant, Scott, Sparta en Trek.  

Je kunt een nieuwe fiets rechstreeks in onze webshop bestellen. Naast dat dit een enorm snelle en eenvoudige manier is om een fiets te kopen wordt de nieuwe fiets ook nog eens kant-en-klaar bij je thuis afgeleverd. Maar je vindt het wellicht wel fijn om de fiets even te bekijken of een proefrondje te fietsen? Dan kun je langskomen bij ons in de fietsenwinkel en voorzien onze specialisten je ook van het benodigde persoonlijke advies en koffie. Onze specialisten kunnen namelijk goed beoordelen of de fiets die jij voor ogen hebt ook echt bij jou past. 

In ons brede assortiment kun je kiezen uit veel verschillende soorten fietsen van topmerken tegen hele vriendelijke prijzen 

Naast een breed assortiment aan fietsen leveren wij ook alle kledingaccessoiresonderdelen en elektronica die je hebt nodig hebt voor de perfecte rit. Bij ons kun je ook terecht voor onderhoud of reparatie.