Fietsenwinkel Papendrecht

Op zoek naar een fietsenwinkel in Papendrecht? Neem dan eens een kijkje bij FRS Fietsen in Zwijndrecht, vlakbij Papendrecht. Bij FRS Fietsen ben je aan hét juiste adres voor het kopen van een nieuwe fiets. In onze showroom van maar liefst 2500m² staan onze specialisten klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies over het enorme assortiment aan topmerken. Onze winkel is gelegen naast Winkelcentrum Walburg, op een kwartiertje rijden vanaf Papendrecht.

Fiets kopen in Papendrecht
Als je woonachtig bent in Papendrecht kun je vrijwel alle voozieningen bereiken met de fiets. Zo liggen winkelcentrum de Meent, de verschillende sportscholen en - verenigingen, restaurants en winkels op fietsafstand. Moet jouw huidige fiets vervangen worden of ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Dan ben je jezelf wellicht aan het oriënteren op een nieuwe fiets. FRS Fietsen biedt fietsen aan van de volgende merken: Alpina, Batavus, Cannondale, Cortina, Cube, Giant, Scott, Sparta en Trek.

Het is bij FRS Fietsen ook mogelijk om een nieuwe fiets online te bestellen. Dit is een snelle manier waarbij jouw nieuwe fiets ook nog eens 100% rijklaar bij jou aan huis wordt afgeleverd. Als je het fijner vindt om de fietsen te bekijken en er een stukje op te rijden ben je van harte welkom bij ons in de fietsenwinkel. Onze specialisten staan voor jou klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en lekkere koffie. Onze ervaren specialisten kunnen goed beoordelen of de fiets die je voor ogen hebt bij je past. 

In ons uitgebreide assortiment  kun je kiezen uit veel verschillende soorten fietsen van topmerken tegen hele scherpe prijzen

Naast een uitgebreid assortiment aan fietsen bieden wij ook alle kledingaccessoiresonderdelen en elektronica die je nodig hebt voor de perfecte fietstocht. Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud of reparatie aan jouw huidige fiets.