Klantbeoordeling 4,6/5
Fiets 100% rijklaar bezorgd
3.500m2 showroom
Eigen werkplaats
 • Klantbeoordeling 4,6/5
 • Fiets 100% rijklaar bezorgd
 • 2500m2 showroom

Fietsenwinkel in Zwijndrecht

FRS Fietsen in Zwijndrecht is de juiste plek voor het kopen van een nieuwe fiets, het repareren van een fiets of het onderhouden van je fiets. Het team van FRS-fietsen bestaat uit vakmensen en helpen je graag bij de aanschaf van een nieuwe fiets, een nieuw accessoire of kijken met je mee hoe je, je fiets het beste onderhoud. Naast het kopen van een nieuwe fiets, helpen we je ook graag na de aankoop, met het verzekeren, onderhouden en repareren van je fiets.

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Bij FRS Fietsen in Zwijndrecht ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets, mountainbikes, kinderfietsen, stadsfietsen, racefietsen en sportfietsen. Het aanbod is zeer divers en voor iedere fietser is er iets wils! Van de kleinste kinderfietsen, tot de snelste racefietsen, je vindt het bij FRS Fietsen!

Een zeer ruim aanbod van fietsmerken

Bij FRS Fietsen is het assortiment en aanbod van merken zeer divers. FRS Fietsen biedt veel fietsen in alle verschillende soorten en maten, dit komt door het brede assortiment aan merken. Wil je graag meer weten over alle merken? Neem dan een kijkje op pagina over merken. FRS Fietsen biedt fietsen en/of accessoires van de merken Stromer, Pegasus, Cube, Giant, Cannondale, Liv, Trek, Batavus, Levit, Cortina, Bulls, Sparta, Aldo en Vogue Bike.

Bijpassende accessoires

Naast een ruim aanbod van fietsen, biedt FRS Fietsen ook een divers aanbod accessoires. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets kunnen veel accessoires van belang zijn. Denk aan een veilige fietshelm, of een gave fietsbel voor een kinderfiets. Van kinderzitjes tot veilige kabelsloten, je vindt het bij FRS Fietsen in Zwijndrecht!

Breng een bezoek aan onze winkel

FRS Fietsen in Zwijndrecht beschikt over een prachtige showroom waar je, in alle rust een proefrit kunt maken op wellicht je nieuwe fiets! Het team van FRS Fietsen staat klaar om samen met jou te kijken naar de juiste fiets, en helpt je daarnaast ook met het afsluiten van een passende verzekering! Zodat je met een gerust hart onze winkel kan verlaten. Naast het aanbod aan fietsen en accessoires, staat het team van FRS Fietsen ook dagelijks klaar om je fiets te voorzien van het juiste onderhoud en reparatie.

Onderhoud en reparatie

Een fiets verdient de juiste onderhoud en eventueel reparatie. Na aanschaf van je nieuwe fiets draagt het team van FRS Fietsen zorg voor de juiste onderhoud en reparatie! Wij houden graag contact na de aanschaf en bieden je de juiste nazorg.

Fiets leasen

Naast het aanschaffen van een nieuwe fiets, is er ook de mogelijkheid om een fiets te leasen.

 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09.00 - 18.00 uur
  Woensdag09.00 - 18.00 uur
  Donderdag09.00 - 18.00 uur
  Vrijdag09.00 - 18.00 uur
  Zaterdag09.00 - 17.00 uur
  ZondagGesloten

  Contact

  FRS Fietsen
  Ter steeghe ring 1
  3331 LX Zwijndrecht Zuid Holland
  078 612 3300
  info@frsfietsen.nl
  KvK : 62753827
  BTW : NL854944060.B01
  Volg ons ook op social media
  Sluiten

  Inloggen

  Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

  Nog niet ingelogd

  Emailadres
  Wachtwoord
  Inloggen
  Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten