• Klantbeoordeling 4,6/5
  • Fiets 100% rijklaar bezorgd
  • 2500m2 showroom

2004

Start F.R.S.

Na een bijbaantje bij een fietsenmaker vond Farhad Housseini in 2004 een oer hollands gat in de markt; de mobiele fietsenmaker. Met zijn Opel Combo reedt hij langs de klanten om kleine reparaties uit te voeren. De naam Farhads Rijwiel Service, zal later doorgaan als FRS fietsen. In 2004 neemt ook het programma “man bijt hond” een item op over FRS fietsen.

20..

Willem Ruysplein

De eerste winkel is een feit. Tijdens de werkzaamheden als mobiele fietsenmaker kwam regelmatig de vraag of Farhad ook een fiets kon regelen. De start van de winkel was spannend, maar al snel bleek de gekozen locatie niet toereikend.

2014

IJsselmeer 30

In het kubus gebouw bij Walburg kan FRS stevig doorgroeien. Met maar liefst 2500m2 is serieuze sprong in het diepe. Met meerdere verdiepingen ontstaat er een keurige showroom en zoals verwacht groeit FRS fietsen stevig door. Het succes wordt gemaakt door Farhad zelf, klanten komen van ver voor hem. Uiteraard wordt hij bijgestaan door een aantal passievolle fiets experts.

De stevige groei maakt het pand echter snel te klein. Te weinig werkplekken voor monteurs, de binnenkomst van fietsen en reparaties zorgen ervoor dat de showroom plek moet maken voor de verkochte fietsen.

2022

Ter Steeghe Ring

Begin 2022 betrekt FRS fietsen het voormalige Formido en Roobol pand. Na een grote verbouwing (o.a. het plaatsen van een extra verdieping) ontstaat er 2700m2. Niet veel groter, maar vooral praktischer. Veel parkeerplekken voor de deur, een aparte ingang voor de werkplaats en één grote showroom met een indoor testbaan.

De eerste etage ademt fietsen, de indoor testbaan en het grote en diverse assortiment doet menig fietsliefhebber een groot plezier. In onze showroom is er aan iedereen gedacht, voor de kleintjes een eigen afdeling. Voor de forens een breed gamma aan woon-werk fietsen. Voor de recreant een breed assortiment aan e-bikes en toerfietsen. Met trots is ook onze sportafdeling rijkelijk gevuld. Racefietsen, gravel fietsen, fitness fietsen, mountainbikes en zelfs e-mtb’s zijn goed aanwezig (zelfs in tijd van schaarste).

 Voor al die fietsen hebben we op de begane grond een breed assortiment aan fiets benodigdheden. Van technische onderdelen, helmen, kleding tot fietstassen, fietslampjes en fietsmanden.

 Heb je een fiets gevonden die aanspreekt? Hij kan vaak dezelfde dag mee en de accessoires worden direct en kosteloos gemonteerd.

Toekomst?

Het mag duidelijk zijn FRS fietsen zit niet stil. Er liggen ook nu al plannen klaar voor de toekomst. Volg ons via onze website of via de social media wij hopen in de toekomst nog meer mooi nieuws te kunnen melden.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09.00 - 18.00 uur
Woensdag09.00 - 18.00 uur
Donderdag09.00 - 18.00 uur
Vrijdag09.00 - 18.00 uur
Zaterdag09.00 - 17.00 uur
ZondagGesloten

Contact

FRS Fietsen
IJsselmeer 30
3332 EX Zwijndrecht
info@frsfietsen.nl
KvK : 62753827
BTW : NL854944060.B01
Volg ons ook op social media
Sluiten

Inloggen

Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

Nog niet ingelogd

Emailadres
Wachtwoord
Inloggen
Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten