Klantbeoordeling 4,6/5
Fiets 100% rijklaar bezorgd
3.500m2 showroom
Eigen werkplaats
 • Klantbeoordeling 4,6/5
 • Fiets 100% rijklaar bezorgd
 • 2500m2 showroom

Welkom bij FRS Fietsen in Zwijndrecht

In onze Fietsenwinkel krijgt u nog de ouderwetse service.

De fiets is een onmisbaar vervoermiddel voor veel mensen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fiets voor het dagelijks gebruik of iets meer avontuurlijks, bij FRS Fietsen in Zwijndrecht kun je de perfecte fiets vinden.FRS Fietsen biedt een breed scala aan verschillende soorten fietsen. Van stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes tot aan e-bikes, FRS heeft het allemaal. Het personeel maakt graag de tijd voor u om u te informeren.
 
Als u op zoek bent naar een fietswinkel met een uitgebreide klantenservice en een grote voorraad fietsen, bent u bij FRS Fietsen aan het juiste adres! Het team van FRS Fietsen staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze uit onze grote collectie fietsen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over het beste type fiets voor uw specifieke situatie.
 
Of u nu op zoek bent naar een mountainbike, een stadsfiets, een racefiets of een kinderfiets, wij hebben het allemaal!
 
Mountainbikes zijn de fietsen die worden gebruikt voor off-road avonturen. Ze hebben verstelbare vering, brede banden en stevige frames. FRS hebben een uitgebreid assortiment aan mountainbikes, waaronder downhill-bikes, trail-bikes en cross-country-bikes.

E-bikes bieden een extra steun voor wanneer je moe wordt. Ze hebben een elektrische motor die je helpt bij het opbouwen van vaart. FRS biedt een breed scala aan e-bikes, waaronder stadsfietsen, tourfietsen, mountainbikes en vouwfietsen.

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe fiets, is FRS Fietsen in Zwijndrecht een uitstekende optie. Ze hebben een breed scala aan fietsen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes en e-bikes. Met hun ruime keuze aan fietsen, is er voor iedereen iets te vinden!

Fietsreparatie of onderhoud

FRS Fietsen heeft een bekwame technische dienst waar onze monteurs uw fiets kunnen repareren en onderhouden. Onze monteurs hebben kennis en ervaring met alle soorten fietsen.Of het nu gaat om een klein onderhoudsbeurt of een grote reparatie, u kunt er zeker van zijn dat uw fiets bij ons in goede handen is.

Ook voor fietsaccessoires

Natuurlijk bent u ook voor bijpassende accesoires bij FRS Fietsen op het goede adres. Onze winkel is voorzien van een grote collectie helmen, sloten, verlichting, bagagerekken, spatborden en nog veel meer.
 
Kom langs en bezoek onze fietswinkel in Zwijndrecht. Of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!
 • Openingstijden

  MaandagGesloten
  Dinsdag09.00 - 18.00 uur
  Woensdag09.00 - 18.00 uur
  Donderdag09.00 - 18.00 uur
  Vrijdag09.00 - 18.00 uur
  Zaterdag09.00 - 17.00 uur
  ZondagGesloten

  Contact

  FRS Fietsen
  Ter steeghe ring 1
  3331 LX Zwijndrecht Zuid Holland
  078 612 3300
  info@frsfietsen.nl
  KvK : 62753827
  BTW : NL854944060.B01
  Volg ons ook op social media
  Sluiten

  Inloggen

  Log eenvoudig in met je account. Of wanneer je nog niet geregistreerd bent, klik je op Maak een account.

  Nog niet ingelogd

  Emailadres
  Wachtwoord
  Inloggen
  Maak een account Ik ben mijn wachtwoord vergeten