Betaalmethoden

FRS Fietsen biedt verschillende betaalmethoden aan om het betalingsproces zo eenvoudig en veilig mogelijk te laten verlopen. De keuze voor de desbetreffende betalingmogelijkheden is afhankelijk van het bestelproces.

Aankoop in de winkel
In de winkel kun je op twee vertrouwde manieren betalen, namelijk contant en met pin. Daarnaast is het ook mogelijk om met een cadeaubon te betalen. Lees hier mee over onze cadeaubonnen.

Aankoop in de webshop
Voor een bestelling via de webshop dien je te betalen via iDeal. Bij dit betaalproces doorloop je dezelfde stappen als je bij het vertrouwde internetbankieren gewend bent. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Telefonische aankoop of aankoop via e-mail
Ook is het mogelijk om een bestelling telefonisch of per e-mail te plaatsen. In dit geval sturen we de factuur naar je toe waarna je het bedrag over dient te boeken. Overboekingen kunnen gedaan worden naar ons Rabobank rekeningnummer: NL77RABO0327573295 ten name van FRS Fietsen. Dit rekeningnummer kun je ook vinden op de factuur. Houd er rekening mee dat het verwerken van de betaling één tot drie werkdagen kan duren.

Prijzen
De prijzen die wij hanteren zijn inclusief 21% BTW, met uitzondering van voeding, waar 9% BTW gerekend wordt. De prijzen in onze webshop komen overeen met de prijzen die wij rekenen in onze showroom. Als hier afwijkingen in zijn, wordt dat duidelijk gecommuniceerd.