Laden...

Werkplaats

Je kunt bij ons terecht voor het onderhoud of reparatie van je fiets. In onze werkplaats werken wij met deskundig personeel en het juiste gereedschap. Als je jouw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken op tijd laat verhelpen, voorkom je dure reparaties in de toekomst. In de werkplaats worden dezelfde openingstijden gehanteerd als in de showroom.

Onderhoudsbeurt
Wij adviseren je om binnen vijf maanden, na aankoop van een nieuwe fiets, langs te komen voor de eerste onderhoudsbeurt. Voor fietsen die bij ons gekocht zijn krijg je €20,- korting op de eerste onderhoudsbeurt als je hem binnen vijf maanden laat onderhouden. Daarnaast adviseren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan iedere fiets. Voor het inplannen van een onderhoudsbeurt kunt je ook contact opnemen met de werkplaats via 078-6123300.

Een eerste beurt voor een, bij ons gekochte, stadsfiets kost €35,- in plaats van €55,-
Een eerste beurt voor een, bij ons gekochte, sportfiets kost €45,- in plaats van €65,-
Een eerste beurt voor een, bij ons gekochte, elektrische fiets kost €55,- in plaats €75,- 

Werkzaamheden en tarieven
Werkzaamheden en tarieven onderhoudsbeurt - stadsfiets en elektrische fiets
Werkzaamheden en tarieven onderhoudsbeurt - sportfiets

Losse tarieven stadsfiets en elektrisch fiets
Losse tarieven sportfiets

Moet ik een afspraak maken? 
Het is bij FRS Fietsen niet nodig om een afspraak te maken voor reparatie of onderhoud aan je fiets. Nadat je de fiets hebt gebracht zorgen wij er voor dat je fiets zo snel mogelijk (afhankelijk van het seizoen en het type reparatie) gereed is. Het is eventueel ook mogelijk om de reparatie dezelfde dag voor je uit te voeren. Neem hiervoor altijd even op tijd contact op met de werkplaats (078-6123300).

Geen ongewenste kosten
Voorafgaand aan de reparatie of onderhoudsbeurt bespreken wij samen met de klant wat er aan de fiets moet gebeuren en wat de begrote kosten zijn. Door het maken van duidelijke afspraken staan beide partijen nooit voor verassingen.

Kun je je fiets echt niet missen?
Daar hebben wij iets voor! Als jij je fiets echt niet kan missen, maar de reparatie of servicebeurt noodzakelijk is hebben wij leenfietsen beschikbaar. Zo kun je toch de weg op én wordt je fiets gemaakt.