FRS Fietsen - Dé mountainbike specialist

Laden...

Als je op zoek bent naar een mountainbike bent je bij FRS Fietsen in Zwijndrecht aan het juiste adres! Met een groot aanbod mountainbikes van de A-merken Cannondale, Cube, Scott en Trek voor heren en dames worden wij zelfs, tot ons groot genoegen, 'mountainbikespecialist' genoemd. Liever niet online kopen? Kom dan snel langs bij ons in de megastore van 2500m² waar je alle verschillende mountainbikes kunt testen en onze specialisten je graag voorzien van hun professionele deskundigheid. Wij bieden ook elektrische mountainbikes aan. 

Een mountainbike kopen bij de specialist!
Een mountainbike is ontworpen om op alle soorten terreinen te rijden. De mtb's zijn ontworpen voor modderige bospaden, bergritten, haarspeldbochten, steile heuvels en afdalingen. Wij bieden voor elke fietsfanaat een mountainbike aan. Naast de professionals kunnen bij ons ook de wat minder ervaren fietsers terecht voor een hardtail, softtail, full suspension of fatbike. De goedkoopste mountainbike kun je bij ons al verkrijgen voor €399,-.

Ook specialist in elektrische mountainbikes
We zouden onszelf geen mountainbikespecialist willen noemen als we geen elektrische mountainbikes in ons assortiment hadden. Dit is namelijk het type mountainbike die momenteel het meest populair is. Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment elektrische mountainbikes van de merken Cube, Trek, Cannonale en Scott. 

Is een mountainbike niet het type fiets die je zoekt? FRS Fietsen is ook racefietsspecialist en e-bikespecialist.

De mountainbike liever niet online kopen?
Het kopen van een mountainbike blijft een flinke investering. Weet je niet of je voor een hardtail, softtail, full suspension of fatbike moet gaan? Dit blijft een lastige, maar zeker ook een hele persoonlijke, beslissing. FRS Fietsen wil elke fietsfanaat een fiets leveren die voor 100% bij hem of haar past. Uiteraard kun je er voor kiezen om een mountainbike te bestellen, maar wij willen je graag uitnodigen om bij ons langs te komen in onze showroom waar je alle mountainbikes op uw gemak kunt uitproberen. Onze specialisten staan met enorm veel plezier voor je klaar om je te voorzien van het benodigde advies. Zo zorgen we er samen voor dat je de juiste mountainbike koopt!