Laden...

Over ons

FRS Fietsen is in 2004 begonnen als dé mobiele fietsenmaker. Het bedrijf groeide snel en in september 2013 werd de huidige fietsenwinkel (2.500m²) in Zwijndrecht geopend. De fietsenzaak beschikt over vier etages vol met fietsen, onderdelen, accessoires, kleding, elektronica en natuurlijk de werkplaats waar onderhoud en reparaties plaatsvinden.

Gratis proefrit?
Bij FRS Fietsen staan advies op maat, goede service en een vriendelijke bediening hoog in het vaandel om je tot volle tevredenheid te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe fiets. Onze gedreven experts werken elke dag met passie en plezier zodat jij kan genieten van je (nieuwe) fiets. Heb je een stadsfiets, elektrische fiets, racefiets of mountainbike op het oog? Kom dan langs voor een gratis proefrit.

Assortiment
FRS Fietsen is trots dealer van topmerken zoals Alpina, Batavus, Cannondale, Cortina, Cube, Giant, Scott, Sparta en Trek. Met meer dan duizend verschillende modellen in ons assortiment leveren wij de fiets die het beste bij jou past 100% rijklaar. Door onze grote voorraad kun je de fiets direct meenemen. Ben je op zoek naar een fiets die wij niet in ons assortiment hebben? Vraag het ons! Wij doen dan ons uiterste best om deze fiets aan jou te leveren.

Webshop
Weet je al precies welke stadsfiets, elektrische fiets, racefiets of mountainbike je wilt kopen? Bestel dan de fiets bij ons in de webshop. Wij zorgen ervoor dat de fiets in perfecte staat door onze bezorgingsdienst wordt geleverd. Op zoek naar meer informatie over het bestellen van een nieuwe fiets? Klik dan hier.

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: gesloten

FRS Fietsen - Het faciliteren van onbezorgd fietsplezier

Man bijt hond
FRS Fietsen is begonnen als mobiele fietsenmaker. Het NCRV programma Man Bijt Hond maakte een item over De Mobiele Fietsenmaker. Bekijk hieronder de aflevering van 12 november 2004.