Pegasus

8 producten

12 24 36
Positie

8 producten

12 24 36
Positie

De marktleider in Duitsland

Pegasus, de marktleider in Duitsland, biedt de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met continue aandacht voor kwaliteit, veiligheid en innovatie is het ons gelukt om uit te groeien tot een belangrijke Europese aanbieder van kwaliteitsfietsen.

Pegasus houdt rekening met de wensen en eisen uit alle leeftijdsgroepen en streven er naar om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Voor een ongeëvenaard fietsplezier. Ontdek ons brede assortiment van elektrische fietsen, stadsfietsen, sportfietsen en kinderfietsen!

Ervaring

Kwaliteit voor een goede prijs, dat is al 35 jaar lang ons doel. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring van onze partners. En we stellen de wensen van onze klanten altijd voorop.

Kwaliteit

Jouw veiligheid staat tijdens de ontwikkeling van onze fietsen op nummer 1. Daarom selecteren wij alleen de beste onderdelen voor onze fietsen. Veiligheid willen wij altijd kunnen garanderen.

Prijs

Door slim en intensief samen te werken met onze partners zorgen we voor een scherp prijsniveau. Het resultaat: fietsen, die plezier, kwaliteit en veiligheid verenigen. Wij letten op jouw budget en garanderen een optimale prijs kwaliteitverhouding.

Service

De feedback van onze 1000 dealers geeft ons een kennisvoorsprong, die ons in staat stelt onze service continu te verbeteren. Het gevoel voor klantwensen heeft ons tot het meest succesvolle merk van Duitsland gemaakt.

Innovatie

Pegasus staat voor traditie en innovatie. Alle ontwikkelingen voeren we uit op basis van duurzaamheid, comfort en elegantie. Met een doel: jij moet je prettig én veilig voelen op een Pegasus fiets.

Veiligheid

Naast dat we ervoor zorgen dat onze fietsen aan alle veiligheidseisen voldoen, denken we ook in de brede zin mee over het fietsklimaat. Samen met de overheid en brancheorganisaties praten we mee over de veiligheidsnormen, infrastructuur en andere zaken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.