FRS Fietsen - Dé racefietsspecialist

Laden...

Ben je op zoek naar een racefiets? FRS Fietsen uit Zwijndrecht is dé specialist in racefietsen! Wij bieden ruim 200 racefietsen aan voor heren en dames van de A-merken Cannondale, Cube, Scott en Trek. Kom eens langs in onze showroom van 2500m² waar je alle racefietsen kunt uitproberen en onze specialisten je kunnen voorzien van persoonlijk advies bij de aankoop van jouw nieuwe racefiets.

GA DIRECT NAAR ONZE RACEFIETSEN ⇨

Koop uw racefiets bij de specialist!
Een racefiets is een enorm veelzijdige fiets. Je kunt hem gebruiken voor het maken van lange toertochten door mooie natuurgebieden, het overwinnen van bergen of het fietsen van wedstrijden. Daarnaast kun je er voor kiezen om alleen, met teamgenoten, met familie of met vrienden te rijden. Wij biededen racefietsen aan voor de beginner, de professionele wielrenner en iedereen die daar tussen valt. Zo bieden we moderne lichtgewicht carbon racefietsen aan, maar ook goedkopere aluminium modellen. In ons uitgebreide assortiment kan iedereen die op zoek is naar een racer een geschikt model vinden. De goedkoopste racefiets kun je bij ons al kopen voor €579,-.

Ben je niet op zoek naar een racefiets? FRS Fietsen is ook mountainbikespecialist en e-bikespecialist!

Een racefiets online of in de winkel kopen?
Een racefiets kopen is niet iets wat je dagelijks doet. Als je van plan bent een nieuwe racefiets aan te schaffen zijn er veel factoren die een grote rol spelen bij de keuze voor de juiste fiets. Naast het merk, de verschillende modellen en natuurlijk de prijs speel ook je persoonlijke voorkeur een grote rol bij de aankoop. Ondanks dat je de racefietsen bij ons kunt bestellen op de webshop, nodigen we je toch graag uit om een bij ons langs te komen in Zwijndrecht. Je kunt dan een testrit maken op verschillende racefietsen uit het assortiment en onze specialisten helpen je graag bij het uitzoeken van de racefiets die perfect bij jou past.